S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
OK

   K pohárom/figurínam je možné doobjednať gravírované štítky,

   - text je možné zadať ku každému artiklu ako poznámku v košíku príp. zaslať samostatne mailom. 

   - cena štítku je 1€, veľkosť bude prispôsobená podstavcu

 

- medaily sú ponúkané bez stúh,

stuhy je potrebné objednať samostatne

KONTAKTY

3G, s.r.o.
Bartošovce 110
08642 Hertník
tel: (+421) 0905 527 582, 0911 224 057
etrofeje@gmail.com

TOVAR V AKCII

aktuálna cena 21,00 EUR
skladom
aktuálna cena 5,90 EUR
skladom
aktuálna cena 18,50 EUR
skladom

Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Článok I.

Úvodné ustanovenia

Prevádzkovateľom je spoločnosť 3G s.r.o., Bartošovce 110, 08642 Hertník IČO: 46936238.

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú: poštová adresa : 3G s.r.o., Bartošovce 110, 08642 alebo emailová adresa trige777@gmail.com.

Prevádzkovateľ zodpovedná za spracúvania osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR)

Prevádzkovateľ prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.

Prevádzkovateľ neurčuje zodpovednú osobu.

Prevádzkovateľ nezamýšľa preniesť osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.

„Osobné údaje“ sú akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby (ďalej len „dotknutá osoba“); identifikovateľná fyzická osoba je osoba, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä odkazom na identifikátor, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor, alebo odkazom na jeden či viaceré prvky, ktoré sú špecifické pre fyzickú, fyziologickú, genetickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu tejto fyzickej osoby

 

Článok II.

Účely spracúvania, právne základy spracúvania, kategórie dotknutých osôb, doba uchovávania OÚ, príjemcovia OÚ

Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov sú firmy D.C.-ekon s.r.o. (pre účely spracovania fakturačných dát), firma DPD s.r.o. (kuriérska spoločnosť), Slovenská pošta (kuriérska spoločnosť), Websupport (serverová spoločnosť), Bohemiasoft (eshopy/IT spoločnosť).

Pri poskytovaní osobných údajov, ktoré sú zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou je dotknutá osoba povinná poskytnúť tieto osobné údaje. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné vybavenie objednávky.

 

Článok III

Práva dotknutej osoby

Práva dotknutej osoby vymedzuje kapitola 3 GDPR.

Ide o právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby, práva na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania alebo práva namietať proti spracúvaniu, ako aj práva na prenosnosť údajov.

Máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)

Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe písomného súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Informácie ohľadom ochrany osobných údajov, ako aj kvôli uplatneniu vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte:


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 11.5.2018

 
 
 

KONTAKTY

3G, s.r.o.

Adresa: Bartošovce 110

PSČ: 08642 Hertník

Email: etrofeje@gmail.com

Telefón: (+421) 0905 527 582, 0911 224 057

NGI4MTBhN